VALA naar nieuw kantoor in Halle

Sinds 15 september houdt de Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek kantoor in het buitengebied van Halle. Centraal gelegen in de Achterhoek aan de Heurneweg 2 staat de tot een moderne kantoorruimte omgebouwde stal omgeven door akker- en graslanden. Het kantoor beschikt over twaalf volwaardige en goed toegeruste werkplekken. In dit kantoor zijn de medewerkers van VALA gehuisvest.

27 september 2023

Voorheen zaten de gebiedscoördinatoren, projectleiding en ondersteuning met z’n allen in het te kleine kantoor van VAN Berkel en Slinge, dat zij tijdelijk hadden gehuurd. Paul ter Haar, directeur VALA: ‘Het is even wennen voor iedereen, want het is een nieuwe locatie, maar ik zie het als een verbetering ten opzichte van de oude. De nieuwe locatie ligt centraal in de Achterhoek, er zijn twee vergaderruimtes; dat geeft ook nieuwe mogelijkheden. We kunnen er gemakkelijk gasten ontvangen. Er is voldoende parkeerruimte. De keuken biedt ook ruimte om tussen de middag te lunchen en elkaar even te ontmoeten. Een wens is nog: een grote kaart van de Achterhoek aan de muur.’

Kennis uitwisselen

Ook Anne Stortelder, projectleider ANLb bij VALA, is blij dat er op deze locatie voor iedereen een werkplek is. ‘We kunnen nu gemakkelijker onderling kennis uitwisselen en er is snel overleg mogelijk tussen de medewerkers nu we regelmatig bij elkaar zitten. Doordat de kennis bij de medewerkers zo wordt vergroot, kunnen we de deelnemers aan het ANLb sneller van goed advies voorzien. Dat is voor zowel de deelnemers als VALA winst.

VALA

Heurneweg 2

7025 CM Halle

T 0575 – 20 02 95 (ongewijzigd)

E info@de-vala.nl (ongewijzigd)

Nieuw postadres: Postbus 210, 7020 AC Zelhem

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten. U ontvangt van ons meerdere keren per jaar een nieuwsbrief. Laat hier uw gegevens achter.

Nieuwsbrief aanmelden