Officemanager Linda van der Meij aan de slag

Per 2 mei is Linda van der Meij begonnen als nieuwe officemanager bij VALA. Linda is bekend met het werk dat collectieven doen. Zij heeft gewerkt voor collectief Midden Overijssel en later bij BoerenNatuur op de helpdesk. Linda komt 20 uur per week bij ons werken. Die tijd verdeelt zij over de week in vier dagen van vijf uur.

2 juni 2024

 

De eerste maand zit er al weer op. Tijd om me aan u voor te stellen. Ik, Linda van der Meij, geboren en opgegroeid in het Gooi, ben in 2013 voor de liefde naar het Overijsselse Wierden verhuisd. In 2015 kwam ik, mede door mijn groene vrijwilligerswerk, in aanraking met het ANLb (Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer). Met veel plezier ben ik in een nieuw op te zetten organisatie gedoken, waar ik werkelijk alle voorkomende werkzaamheden voor mijn rekening nam. Een bijeenkomst regelen, geen probleem. Een singeltje intekenen, geen probleem. Contracten opmaken en archiveren, kom maar door. De financiële administratie op orde, uiteraard.

Tot afgelopen maand was ik werkzaam voor  twee agrarische natuurcollectieven in Overijssel en tien uur in de week voor de koepelorganisatie BoerenNatuur op de helpdesk van het ICT-programma, waar ook VALA mee werkt. En dat allemaal, vrijwel altijd, vanuit huis. Dat wat ik miste, biedt VALA mij: collega’s, een kantoor en toch meer een afgebakend takenpakket, want ik deed niet alles met evenveel plezier. De nadruk bij VALA ligt op het organiseren, regelen, oplossingsgericht ontzorgen en doen wat je belooft. En precies dat doe ik graag en dan ook nog eens in een groene organisatie.

Bent u op zoek naar een oplossing of antwoord en weet u niet waar u moet zijn? Wellicht kan ik u verder helpen, laat het ons vooral weten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten. U ontvangt van ons meerdere keren per jaar een nieuwsbrief. Laat hier uw gegevens achter.

Nieuwsbrief aanmelden