Enquête: Waarom doet u mee aan het ANLb?

Namens VALA onderzoekt Thomas Kaemingk komende maanden wat deelnemers drijft om mee te doen met het ANLb in de Achterhoek. Dit onderzoek doet hij in het kader van zijn afstuderen (HBO Bos- en natuurbeheer). Als VALA krijgen wij graag meer inzicht in de redenen waarom u meedoet met het ANLb en waar u tegenaan loopt. De uitkomsten gebruiken wij om onze werkzaamheden beter te laten aansluiten bij vragen en wensen uit het veld en samen met u te bekijken hoe we de betrokkenheid kunnen vergroten. Helpt u mee?

28 maart 2024

De focus van het onderzoek ligt bij boeren die hun hoofdinkomen uit de agrarische onderneming halen. Op basis van de verzamelde gegevens geeft Thomas aanbevelingen op welke wijze VALA  deelnemers en niet deelnemers van het ANLb beter kan ondersteunen en kan motiveren.

Doe mee aan het onderzoek!

Om het onderzoek uit te voeren heeft Thomas gegevens nodig. Rond 8 april ontvangen ANLb-deelnemers met een KvK-nummer via hun gebiedscoördinator de uitnodiging voor het invullen van de enquête. De ontvangers bewijzen ons en Thomas een grote dienst door de enquête in de vorm van een schriftelijke vragenlijst in te vullen. Er wordt een kleine prijs verloot onder diegenen die de enquête invullen. De enquête is beschikbaar tot en met 28 april.

Naast ANLb-deelnemers wil Thomas ook graag niet-deelnemers meenemen in zijn onderzoek. De digitale enquête mag u delen binnen uw netwerk, graag zelfs!

Buiten de enquête om wil Thomas ook graag een aantal ANLb-deelnemers en niet ANLb-deelnemers interviewen via een persoonlijk gesprek. Staat u hiervoor open? Stuur dan een bericht naar t.kaemingk@de-vala.nl.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwsberichten. U ontvangt van ons meerdere keren per jaar een nieuwsbrief. Laat hier uw gegevens achter.

Nieuwsbrief aanmelden