Activiteiten

Laden Evenementen

Cursus kruidenrijk akkerbeheer

2 juli 2024 | 13:00 - 16:30

VALA-activiteit

Deze cursus richt zich op het beheer van kruidenrijke graanakkers en akkerranden. U leert over mengselkeuze, aanleg en beheer. Omgaan met probleemsoorten komt ook aan bod, net als inpasbaarheid in de bedrijfsvoering. De cursus zal bestaan uit een informatieve presentatie met aansluitend een bezoek aan een perceel met akkerbeheer. Rob Geerts (vegetatiedeskundige bij Wageningen University & Research) verzorgt de cursus. Daarnaast vertellen agrariërs Dagmar Willemsen (locatie Terborg) en Wilfried Siemes (locatie Lievelde) over de oogst van hun kruidenrijke akkers.

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers per cursus (het minimum is 8 aanmeldingen). Bij meer aanmeldingen dan plaatsen, krijgen deelnemers ANLb met akkerbeheer voorrang. Beide data betreffen dezelfde cursus, het heeft daarom geen meerwaarde om u aan te melden voor meerdere bijeenkomsten.

Kosten

Deelname is gratis.

Deelname is gratis mits u daadwerkelijk aanwezig bent bij de activiteit of uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang annuleert door een mail te sturen naar info@de-vala.nl 

Als dat niet het geval is, kan VALA alsnog de deelnamekosten van € 50,- bij u in rekening brengen.

Activiteit

Datum:
2 juli 2024
Tijd:
13:00 - 16:30 uur

Locatie

Terborg

« Alle activiteiten

Aanmelden | Beschikbare plekken 13 / 20
Tribe Loading Animation Image